+31 76 - 5331331

Glasvezel De Welle in Woudsend

Op het bedrijventerrein De Welle in Woudsend is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien u behoefte heeft aan een grotere capaciteit dan 1 Gbit/s, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen meerprijs uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd op bedrijventerrein De Welle

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Het opleveringsproces bestaat uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit in de grond, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, etc.