+31 76 - 5331331

Glasvezel Woudrichem

In Woudrichem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Woudrichem beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Woudrichem

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om gemakkelijk eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.


Woudrichem maakt onderdeel uit van de gemeente Altena