+31 76 - 5331331

Glasvezel De Woudaap in Wormerveer

Op bedrijvencentrum De Woudaap in Wormerveer ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum kunnen bedrijven tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Woudaap

Op bedrijvencentrum Woudaap zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.