+31 76 - 5331331

Glasvezel Wormerveer-Zuid in Wormerveer

Op het bedrijventerrein Wormerveer-Zuid in Wormerveer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door twee of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één groot centraal netwerk wat vele voordelen met zich mee kan brengen. Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Er kan voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Het is ook mogelijk om doormiddel van een Ethernet-VPN vestigingen aan elkaar te koppelen of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls voor over het internet. Naast eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar een datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt opgezet doormiddel van een VLAN naar uw serverapparatuur.

Glasvezel in Wormerveer-Zuid aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.