+31 76 - 5331331

Glasvezel Prestige in Wormerveer

Op het bedrijventerrein Prestige in Wormerveer ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel kan tegen standaard tarieven aan bedrijven worden geleverd die in de straten van het terrein gevestigd zijn. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Prestige

De levertijd voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijvencentrum Prestige. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad maakt het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs te verhogen naar 10 Gbit/s.