Glasvezel Wormerveer

In Wormerveer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wormerveer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Wormerveer

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wormerveer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Noorderveld en Wormerveer-Zuid. Bedrijventerrein Noorderveld ligt ten noorden van Zaanstad en heeft een oppervlakte van meer dan 60 hectare. Het terrein ligt naast bedrijventerrein Molletjesveer en beide beschikken ze over goede mogelijkheden voor snelle internetverbindingen. De bedrijvenvereniging is het aanspreekpunt, niet alleen voor glasvezel, maar ook voor beveiliging, en parkmanagement.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN's en VoIP telefonie.