Glasvezel Wormerveer

In Wormerveer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wormerveer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen

Speciale glasvezel zijn er voor bedrijven in Wormerveer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Noorderveld
  • Wormerveer-Zuid

Met glasvezel naar de Cloud

Met Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van glasvezel kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een IP-VPN.

Er is daarnaast ook de mogelijkheid om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IP-SEC-tunnel over internet op te zetten, met behulp van een managed firewall met SD-WAN functies. Naast vestigingen koppelen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.

Werken uw medewerkers in de Cloud en maken zij gebruik van Microsoft 365 en servers van Microsoft Azure dan is Cloud Connect mogelijk de ideale oplossing voor uw bedrijf.