+31 76 - 5331331

Glasvezel Wormerveer

In Wormerveer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Wormerveer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wormerveer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd in Wormerveer

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Wormerveer komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.