Glasvezel Westerveer in Wormer

Op het bedrijventerrein Westerveer in Wormer ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van en glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het bedrijventerrein Westerveer heeft een oppervlakte van 28 hectare.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Westerveer

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Westerveer

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Westerveer. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.