+31 76 - 5331331

Glasvezel Westerveer in Wormer

Op het bedrijventerrein Westerveer in Wormer ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van en glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Westerveer aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u wilt gaan inzetten en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan gebruiken. Extra (vaste) IPv4 adressen kunnen ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bellen over uw glasvezelverbinding

Via een glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Om bellen over uw glasvezelverbinding te realiseren heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Tevens is er ook de mogelijkheid om zonder eigen telefooncentrale gebruik te maken van VoIP. Met Hosted Telefonie wordt er een geavanceerde telefooncentrale voor u beheerd zonder dat u zelf investeringen hoeft te verrichten.