+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuweweg-Knollendammerstraat in Wormer

Op het bedrijventerrein Nieuweweg-Knollendammerstraat in Wormer ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein kunnen op dit netwerk tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Nieuweweg-Knollendammerstraat aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.