Glasvezel Wormer

In Wormer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wormer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Wormer

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wormer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Westerveer en Nieuweweg-Knollendammerstraat.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Deel uw glasvezelverbinding in Wormer

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding dient er een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.