+31 76 - 5331331

Glasvezel Workum

In Workum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op een glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Workum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat daardoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Workum die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze Glasvezelrouter

Om van uw zakelijke glasvezelaansluiting gebruik te kunnen maken, is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen zodat u zorgeloos gebruik kunt blijven maken van uw glasvezelverbinding. Maar er is ook de mogelijkheid om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Wanneer u een Managed router doet afnemen, dan blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. U heeft hierbij zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de router, bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het is uiteraard geen verplichting om een router bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er daarnaast op dat bij het selecteren van een glasvezelrouter, deze voldoet aan een aantal specificaties.

Glasvezelverbinding delen in Workum

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.