Glasvezel Workum

In Workum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Workum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat daardoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Workum die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Horsa en aan de Suderseleane.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoende is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbps.

Glasvezelverbinding delen in Workum

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.