+31 76 - 5331331

Glasvezel Schipsloot in Wolvega

Op het bedrijventerrein Schipsloot in Wolvega is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Op deze manier wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur in het datacenter.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Schipsloot

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting kent Zakelijk Glasvezel een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Schipsloot. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen en meer...