+31 76 - 5331331

Glasvezel Wolvega

In Wolvega zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wolvega beschikt over een prima infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wolvega die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Schipsloot.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Wolvega

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Wolvega.

Zakelijk Glasvezel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.


Wolvega maakt onderdeel uit van de gemeente Weststellingwerf