+31 76 - 5331331

Glasvezel Wolphaartsdijk

In Wolphaartsdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Een van de bekendste voordelen van Zakelijk Glasvezel is dat u beschikt over een razendsnelle internetverbinding. Maar Zakelijk glasvezel kent nog veel meer voordelen. Zo wordt Zakelijk glasvezel standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt uw bedrijf over een enorm groeipad op gebieden van zowel capaciteit als snelheid. Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Doordat u beschikt over voldoende capaciteit is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, voor de diensten die u nu gebruikt, maar misschien ook later wilt gaan inzetten.

Komt u desondanks 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen wij de capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Zakelijk glasvezel in Wolphaartsdijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk glasvezel aanvraagt komen er een aantal zaken om de hoek. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens, dient u een aantal keuzes te maken. U zult in de aanvraag moeten aangeven welke diensten u wilt gaan afnemen en of u wilt beschikken over een managed of unmanaged router. Tevens kunt u in de aanvraag aangeven of u behoefte heeft aan extra vaste IP-adressen. Uiteraard kunt u bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel altijd contact opnemen met een van onze consultants.

Postcode Wolphaartsdijk: 4471