+31 76 - 5331331

Glasvezel Wulverhorst in Woerden

Op het bedrijventerrein Wulverhorst in Woerden ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om ontzettend hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s en zelfs hoger op aanvraag. Daarbij is de uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid van de glasvezelverbinding. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, wat het mogelijk maakt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Wulverhorst

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding met andere partijen is mogelijk, indien u kosten wenst te besparen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Alle diensten die door partijen worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.