+31 76 - 5331331

Glasvezel Polanen in Woerden

Op het bedrijventerrein Polanen in Woerden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u uw bedrijfsvestiging(en) aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren. Zo kan er voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Polanen

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Polanen komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als de bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals spoor-/waterwegen en meer...


Dit bedrijventerrein is gelegen in een milieuzone