+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelland in Woerden

Op het bedrijventerrein Middelland in Woerden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op Middelland

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Middelland zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie? Voer dan een Glasvezel Postcodecheck uit voor meer inzicht.

Zakelijk Glasvezel op Middelland bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.