+31 76 - 5331331

Glasvezel Honthorst in Woerden

Op het bedrijventerrein Honthorst in Woerden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op Honthorst

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Honthorst. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/spoorwegen) en meer...

Het koppelen van bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Door twee- of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar gekoppeld worden met behulp van een Ethernet VPN, of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.