+31 76 - 5331331

Glasvezel Barwoutswaarder in Woerden

Op het bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Barwoutswaarder

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Bij een zakelijke glasvezelverbinding krijgt u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.