Glasvezel Woerden

In Woerden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Woerden beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur waardoor bedrijven en instellingen vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Woerden

Woerden beschikt over één centrale aan de van Oldenbarneveltlaan in het centrum. Van hier starten diverse glasvezelkabels als backbone naar de bedrijventerreinen en woonkernen zoals Zegveld, Kanis en De Meije. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Woerden

Woerden beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Een glasvezelverbinding beschikt over een capaciteit van 1 Gbit/s, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over één breedbandverbinding.

Middelland

Middelland beschikt al sinds 2005 over een eigen glasvezelnetwerk dat als basisinfrastructuur diende tot de bestaande wijkcentrales van Woerden. In 2013 is deze infrastructuur door andere internetaanbieders doorgetrokken tot aan de bedrijfspanden van het bedrijventerrein. Hierdoor kunnen alle bedrijven die zich op dit bedrijventerrein hebben gevestigd tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting realiseren.

Bedrijventerrein Middelland bestaat uit Middelland-Noord en Middelland-Zuid.

Barwoutswaarder

Bedrijventerrein Barwoutswaarder is gelegen aan de westkant van Woerden. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk om zo te beschikken over razendsnel internet.

Polanen

Bedrijventerrein Polanen beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een glasvezelaansluiting te realiseren.

Overige bedrijfslocaties in Woerden

Naast de grootste bedrijventerreinen in Woerden zijn er op andere bedrijvenlocaties in Woerden uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Honthorst, Wulverhorst, Breeveld, Utrechtsestraatweg en Leidsestraatweg zijn er ook mogelijkheden om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet:Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar:Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.