+31 76 - 5331331

Glasvezel Woensdrecht

In Woensdrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Woensdrecht beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk alle mogelijkheden in Woensdrecht

In Woensdrecht gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Woensdrecht.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Er zijn naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP-telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.