+31 76 - 5331331

Glasvezel Cruijckelcreke in Wissenkerke

Op het bedrijventerrein Cruijckelcreke in Wissenkerke is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Cruijkelcreke aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.