+31 76 - 5331331

Glasvezel Veeneslat in Winterswijk

Op het bedrijventerrein Veeneslat in Winterswijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt zowel voor de bedrijven op Veeneslat-Noord als Veeneslat-Zuid

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Veeneslat

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kan worden besteld bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een prijsopgave.