+31 76 - 5331331

Glasvezel Technopark in Winterswijk

Op het Technopark in Winterswijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst verscheidene aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Technopark

De glasvezeltarieven op het Technopark zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker deze aansluitkosten zullen uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden die gelden voor uw bedrijfslocatie op het Technopark.