+31 76 - 5331331

Glasvezel Misterweg in Winterswijk

Op het bedrijventerrein aan de Misterweg in Winterswijk is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur

Doe de Glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en ook welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Controleer uw glasvezeltarieven op Misterweg

Ieder bedrijfspand op het bedrijventerrein aan de Misterweg kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.