+31 76 - 5331331

Glasvezel Dennenoord in Winterswijk

Op het bedrijventerrein Dennenoord in Winterswijk is het voor bedrijven mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een glasvezelverbinding op Denneoord delen

Zakelijk Glasvezel delen is mogelijk. Wanneer bedrijven de kosten van een glasvezelverbinding individueel niet kunnen dragen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Het is hierbij echter wel een vereiste dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk wordt een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer uw bedrijf voor uw bedrijfsvoering altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kan redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Heeft u advies nodig voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die aansluit bij uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.