+31 76 - 5331331

Glasvezel Beatrixpark in Winterswijk

In de omgeving van het Beatrixpark in Winterswijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in deze omgeving gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur waardoor applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn en beheer wordt vereenvoudigd. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN, of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel op Beatrixpark delen

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactueerd. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd van de overige partijen.