Glasvezel Winterswijk

In Winterswijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Winterswijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Winterswijk

Vanaf de centrale aan de Beukenhorstweg in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en plaatsen in de omgeving. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Winterswijk gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen. Naast goede voorzieningen op het gebied van glasvezel in Winterswijk zijn er ook volop mogelijkheden op het gebied van ADSL, VDSL en Ethernet over Koper. Vlak over de grens in Duitsland bestaan ook mogelijkheden voor bedrijven om zich te vestigen in de gemeente Vreden op het industrieterrein Gaxel. Dit sluit aan bij het bestaande bedrijvenpark langs de Winterswyker Strasse en bij het grensoverschrijdende dienstencentrum dat op de grens gevestigd wordt.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Winterswijk

Winterswijk beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Dankzij de goede digitale infrastructuur in Winterswijk kunnen bedrijven op vrijwel alle bedrijventerreinen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Op een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten te stapelen, waardoor u beschikt over een toekomstvast groeipad.

Veeneslat

Bedrijventerrein Veeneslat bestaat uit de gedeelten Veeneslat-Noord en Veeneslat-Zuid en heeft een totale oppervlakte van 114 hectare. Het bedrijventerrein kent een goede bereikbaarheid via de N319 en op het terrein zijn verschillende soorten bedrijven gevestigd. Na een succesvol vraagbundelingstraject beschikt Veeneslat sinds 2017 over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van bedrijventerrein Veeneslat hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Misterweg

Bedrijventerrein Misterweg ligt in het zuidwesten van Winterswijk en kent dankzij deze ligging een goede bereikbaarheid. Op bedrijventerrein Misterweg is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Beatrixpark

Het Beatrixpark is een van de grotere bedrijventerreinen en vormt de entree van Winterswijk. In de omgeving van het Beatrixpark is een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in deze omgeving zijn gevestigd hebben hierdoor de mogelijkheid om op dit netwerk een aansluiting te realiseren.

Overige bedrijvenlocaties in Winterswijk

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op diverse andere bedrijvenlocaties in Winterswijk. Op Technopark, Dennenoord, bedrijvenlandgoed Slinge, omgeving Narcisstraat en Laan van Hilbelink kunnen bedrijven ook een aansluiting realiseren op het glasvezelnetwerk.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele ander diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.