+31 76 - 5331331

Glasvezel Winterswijk

In Winterswijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Winterswijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Winterswijk

Vanaf de KPN centrale aan de Beukenhorstweg in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en plaatsen in de omgeving. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Winterswijk gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen. Naast goede voorzieningen op het gebied van glasvezel in Winterswijk zijn er ook volop mogelijkheden op het gebied van ADSL, VDSL en Ethernet over Koper.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele ander diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Winterswijk

In Winterswijk gelden er voor iedere bedrijfslocatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Winterswijk.

Overige bedrijvenlocaties

bedrijventerrein Misterweg, bedrijvenlandgoed Slinge, omgeving Narcisstraat en Laan van Hilbelink

Aan de noordwest kant van Winterswijk wordt naast de huidige kantorenlocatie Beatrixpark, een nieuwe bedrijfslocatie ontwikkeld (het voormalige Cobercoterrein/Arrisveld).


Postcodes: 7100, 7101, 7102 en 7103