Glasvezel Winterswijk

In Winterswijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Vanaf de KPN centrale aan de Beukenhorstweg in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en plaatsen in de omgeving. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Winterswijk gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Winterswijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Naast goede voorzieningen op het gebied van glasvezel in Winterswijk zijn er ook volop mogelijkheden op het gebied van ADSL, VDSL en Ethernet over Koper.

Overige bedrijvenlocaties: bedrijventerrein Misterweg, bedrijvenlandgoed Slinge, omgeving Narcisstraat en Laan van Hilbelink

Winterswijk heeft een relatief groot winkelaanbod in vergelijking met andere plaatsen van deze omvang. De meeste detailhandel in Winterswijk is geconcentreerd in het centrum in de straten rondom de Markt. De Misterstraat en de Wooldstraat zijn de hoofdwinkelstraten. De Meddosestraat en de Ratumsestraat hebben het karakter van aanloopstraten.

Buiten het winkelgebied bevindt zich een aantal verspreide winkelvestigingen. Dit zijn met name grootschalige detailhandelsvestigingen zoals meubel- en woninginrichtingzaken.

Aan de noordwest kant van Winterswijk wordt naast de huidige kantorenlocatie Beatrixpark, een nieuwe bedrijfslocatie ontwikkeld (het voormalige Cobercoterrein/Arrisveld).

Postcodes: 7100, 7101, 7102 en 7103