Glasvezel Winterswijk

In Winterswijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Winterswijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Winterswijk

Vanaf de centrale aan de Beukenhorstweg in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en plaatsen in de omgeving. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Winterswijk gebruik gemaakt kan worden van snel internet.

Naast goede voorzieningen op het gebied van glasvezel in Winterswijk zijn er ook volop mogelijkheden op het gebied van VDSL en Ethernet over Koper. Vlak over de grens in Duitsland bestaan ook mogelijkheden voor bedrijven om zich te vestigen op het industrieterrein Gaxel. Dit sluit aan bij het bestaande bedrijvenpark langs de Winterswyker Strasse en bij het grensoverschrijdende dienstencentrum.

Bedrijventerreinen in Winterswijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Veeneslat
  • Misterweg
  • Beatrixpark

Overige bedrijvenlocaties in Winterswijk

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op diverse andere bedrijvenlocaties in Winterswijk. Op Technopark, Dennenoord, bedrijvenlandgoed Slinge, omgeving Narcisstraat en Laan van Hilbelink kunnen bedrijven ook een aansluiting realiseren op het glasvezelnetwerk.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast internet zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Hosted telefonie op basis van VoIP, Ethernet VPN, IP-VPN, Cloud Connect, voor bedrijven die gebruik willen maken van de public cloud en een SIP Trunk.

De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden, wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.