Glasvezel Wintelre

In Wintelre zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Wintelre beschikt over een beperkteglasvezel infrastructuur, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Eersel ligt Wintelre. Wintelre ligt in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt zo'n 1.900 inwoners. Wintelre is gelegen in de Kempen en behoort samen met zeven andere dorpen tot de Acht zaligheden. Wintelre heeft vele verenigingen en bezit daarnaast ook diverse monumenten. De plaats is eigenlijk een klein agrarisch gebied waarin enkele heiden te vinden zijn. Vanaf Winterle is tevens Eindhoven Airport uitstekend bereikbaar. Wintelre is met name bereikbaar via de Willibrordusstraat.

Eindhoven Airport

Winterle is pal naast het vliegveld van Eindhoven gelegen, namelijk Eindhoven Airport. Eindhoven Airport dient tegenwoordig voornamelijk als civiele luchthaven, maar is ook een basis voor de Koninklijke Luchtmacht. Eindhoven Airport is dé grootste, regionale luchthaven van Nederland en biedt een landingsbaan en zo'n 1.200 arbeidsplaatsen. Vanaf Eindhoven Airport vertrekken diverse luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair of Transavia naar vele bestemmingen in Europa. Vanaf Winterle is het vliegveld binnen slechts 20 minuten te bereiken, waardoor zakendoen en reizen perfect kunnen worden gecombineerd.

Postcode Wintelre

5513