+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Aanleg in Winsum

Op bedrijventerrein Het Aanleg in Winsum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Het Aanleg

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Het Aanleg komt een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook een aantal onvoorziene factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen en meer...

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om verscheidene diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.