+31 76 - 5331331

Glasvezel Rensel in Winschoten

Op het bedrijventerrein Rensel in Winschoten ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Rensel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs-en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het aanvragen van eventuele extra (vaste) IP-adressen is ook mogelijk. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om deze te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.