+31 76 - 5331331

Glasvezel Reiderland in Winschoten

Op het bedrijventerrein Reiderland in Winschoten ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Over één enkele verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Naast het gebruik van een eigen telefooncentrale is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Reiderland

De levertijd van een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting op bedrijventerrein Reiderland. Zo is dit proces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...