+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogebrug in Winschoten

Op het bedrijventerrein Hoogebrug in Winschoten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het koppelen van bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN, of door een eigen IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook aan worden gedacht om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze wijze een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Hoogebrug dubbel uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kan een redundant uitgevoerde verbinding een goede uitkomst bieden. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan er bijvoorbeeld worden gedacht aan het afnemen van een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wanneer u advies wenst voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke vormen van redundantie het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.