Glasvezel Winschoten

In Winschoten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Winschoten beschikt over een eigen glasvezel netwerk, zodat bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijfslocaties in Winschoten

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Winschoten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Hoogebrug, Reiderland en De Rensel. Daarnaast is het ook voor Retail bedrijven mogelijk om snelle internet verbindingen te leveren via fiber in het Posttil center.

Zakelijk Glasvezel in Winschoten aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.