+31 76 - 5331331

Glasvezel Winkelerzand in Winkel

Op het bedrijventerrein Winkelerzand in Winkel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw. Het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel op Winkelerzand aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden aangegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Winkelerzand ligt in een milieuzone