+31 76 - 5331331

Glasvezel Wilnis

In Wilnis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Wilnis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Wilnis

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Wilnis. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.


Wilnis maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen