+31 76 - 5331331

Glasvezel Wilnis

In Wilnis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wilnis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk Glasvezel delen in Wilnis

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo op kosten te besparen. Een glasvezelverbinding kan worden gedeeld wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar. Andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.


Wilnis maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen