+31 76 - 5331331

Glasvezel Wilbertoord

In Wilbertoord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wilbertoord beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding in Wilbertoord

Wanneer u met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan is er de mogelijkheid om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te waarborgen.


Wilbertoord maakt onderdeel uit van de gemeente Mill en Sint Hubert