+31 76 - 5331331

Glasvezel Vam Mera in Wijster

Op het bedrijventerrein Vam Mera in Wijster is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel = toekomstvast

Standaard wordt een zakelijke glasvezelverbinding geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van zowel capaciteit als diensten voor uw organisatie. Ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar steeds sneller op. Met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor deze ontwikkelingen doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor zowel de diensten waarvan u nu gebruik maakt, maar ook van de diensten waar u in de toekomst gebruik van wilt maken.

Is een capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend genoeg voor uw organisatie? Op aanvraag en tegen meerprijs verhoogd IP Visie de capaciteit van uw glasvezelverbinding tot maximaal 10 Gbit/s!

Levertijd van de glasvezelverbinding op bedrijventerrein Vam Mera

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Vam Mera. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.