+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijster

In Wijster zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wijster beschikt over een goede infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wijster die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Vam Mera.

Glasvezel in Wijster aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Een zakelijke glasvezelverbinding is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.