+31 76 - 5331331

Glasvezel Perzikstraat in Wijk en Aalburg

Op het bedrijventerrein aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd aan de Perzikstraat

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting aan de Perzikstraat een hoop kijken. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.