+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wijk en Aalburg beschikt over een goede infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wijk en Aalburg die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Perzikstraat.

Controleer glasvezeltarieven in Wijk en Aalburg

Zakelijk Glasvezel in Wijk en Aalburg kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Wijk en Aalburg.

Vestiging koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.


Wijk en Aalburg maakt onderdeel uit van de gemeente Altena