+31 76 - 5331331

Glasvezel Langshaven in Wijk bij Duurstede

Op het bedrijventerrein Langshaven in Wijk bij Duurstede ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein hebben bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de KPN glasvezel infrastructuur en contractsduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden Langshaven

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Langshaven kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voor het grootste deel bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand kan worden aangesloten op het netwerk, des te lager deze aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.