+31 76 - 5331331

Glasvezel Broekweg in Wijk bij Duurstede

Op het bedrijventerrein Broekweg in Wijk bij Duurstede ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn, kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uigevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. Hierdoor heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan er met een dubbele verbinding van verschillende providers over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over redundantie en ook welke redundante vormen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Broekweg

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Broekweg komt er een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...