+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijk bij Duurstede

In Wijk bij Duurstede zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Vanwege het feit dat elke locatie uniek is qua prijs is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren om de prijzen van uw locatie te kunnen bekijken.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wijk bij Duurstede die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de KPN centrale aan de Karel de Grotestraat in het centrum starten diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Wijk bij Duurstede bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedband voorzieningen.

Naast de mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn er ook voldoende mogelijkheden op het gebied van ethernet over Koper, ADSL, SDSL en VDSL.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Glasvezelverbinding in Wijk bij Duursteden bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen van een van onze consultants.


Postcodes: 3960, 3961 en 3962