Glasvezel Wijk bij Duurstede

In Wijk bij Duurstede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wijk bij Duurstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Karel de Grotestraat in het centrum starten diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. Daarnaast is er in een groot aantal wijken in Wijk bij Duurstede een glasvezelnetwerk aangelegd. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Wijk bij Duurstede bedrijven gebruik kunnen maken van snel internet.

Naast de mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn er ook voldoende mogelijkheden op het gebied van Ethernet over Koper, ADSL, SDSL en VDSL.

Bedrijventerreinen in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede beschikt over diverse bedrijventerreinen, die beschikken over een glasvezelnetwerk:

  • Broekweg
  • Langshaven

Hosted Telefonie via VoIP

Het is mogelijk om te bellen over uw Zakelijke Glasvezel verbinding. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken.

Uw huidige telefooncentrale kan op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale uit de cloud te huren met Hosted Telefonie, waarbij u een vast maandelijks bedrag betaalt.