Glasvezel Wijk bij Duurstede

In Wijk bij Duurstede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wijk bij Duurstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Karel de Grotestraat in het centrum starten diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. Daarnaast is er in een groot aantal wijken in Wijk bij Duurstede door Reggefiber een glasvezelnetwerk aangelegd en zijn er in een aantal wijken volop voorbereidingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Wijk bij Duurstede bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedband voorzieningen.

Naast de mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn er ook voldoende mogelijkheden op het gebied van ethernet over Koper, ADSL, SDSL en VDSL.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen is het voor bedrijven mogelijk om een glasvezelaansluiting te realiseren.

Broekweg

Bedrijventerrein Broekweg is gevestigd aan de westkant van Wijk bij Duurstede en telt momenteel meer dan 100 bedrijven die zich op het terrein hebben gevestigd. Op het terrein is in januari een nieuw beveiligingsplan in gebruik genomen, waarbij met behulp van camerabeveiliging op glasvezel de veiligheid van het terrein is verbeterd. Dankzij de glasvezelringen die door Wijk bij Duurstede lopen kunnen bedrijven die op Broekweg gevestigd zijn tegen gunstige voorwaarden een glasvezelaansluiting realiseren.

Aan de noordkant van bedrijventerrein Broekweg ligt het nieuwe bedrijventerrein Broekweg-Noord. Op dit terrein zijn er ook goede mogelijkheden voor bedrijven om een razendsnelle internetverbinding te realiseren.

Langshaven

Bedrijventerrein Langshaven is vrijwel direct gelegen aan bedrijventerrein Broekweg. Alle bedrijven die op Langshaven zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

VoIP telefonie via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.