+31 76 - 5331331

Glasvezel De Enk in Wijhe

Op bedrijventerrein de Enk in Wijhe is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op de Enk

Zakelijk Glasvezel kent voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Enk zijn eigen unieke tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel is toekomstvast

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee krijgt u beschikking over een enorm groeipad, zowel qua diensten als qua snelheid. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Mocht u desondanks een capaciteit van 1 Gbit/s toch capaciteit tekort komen, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit vertienvoudigen naar 10 Gbit/s!