+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijhe

In Wijhe zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wijhe beschikt over een eigen glasvezel infra, die start vanaf de centrale aan het Schelmspad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels door Wijhe, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen profiteren van snelle internet verbindingen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wijhe die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Enk.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een verbinding lopen telefonie- en data gescheiden. Om via uw glasvezelverbinding te kunnen telefoneren zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo van de voordelen van VoIP-telefonie te kunnen profiteren. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wilt u wel gebruik maken van een telefooncentrale? Dan kunnen met Hosted Telefonie deze functionaliteiten worden gehuurd.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Wijhe

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met 1 Gbit/s aan bandbreedte. Het is met dit groeipad mogelijk om naar eigen wens verschillende diensten en-/of services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Het is dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.