+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijchen-Oost in Wijchen

Op een belangrijk deel van het bedrijventerrein Wijchen-Oost in Wijchen ligt een glasvezelnetwerk van KPN. Bedrijven die in dit deel zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op het netwerk. In het resterend deel kunnen bedrijven ook worden aangesloten, maar moet worden gekeken wat de aansluitkosten zijn op basis van de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt.

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting op dit bedrijventerrein zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse abonnementskosten worden voornamelijk bepaald door de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Wijchen-Oost II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u uw vestigingen doet koppelen, dan ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel tarieven op Wijchen-Oost

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Wijchen-Oost zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u het beste een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.