+31 76 - 5331331

Glasvezel Bijsterhuizen in Wijchen

Op het bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen ligt een glasvezelnetwerk van KPN. Alle bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Dit geldt voor zowel Bijsterhuizen-Zuid als Bijsterhuizen-Noord (het Nijmeegse deel van het bedrijventerrein) en voor Bijsterhuizen III

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Bijsterhuizen

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedereen individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad maakt het mogelijk om meerdere diensten te stapelen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.