Glasvezel Wijchen

In Wijchen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel overal binnen de bebouwde kom zijn de omstandigheden gunstig, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Wijchen

Wijchen beschikt over een aantal bedrijventerreinen, die voorzien zijn van een glasvezelnetwerk:

  • Bijsterhuizen
  • Wijchen-Oost
  • Breekwagen
  • Loonse Waard

Bijsterhuizen

Bedrijventerrein Bijsterhuizen beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van het bedrijventerrein liggen voorzieningen voor glasvezel, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om eenvoudig aangesloten te kunnen worden.

Wijchen-Oost

Op bedrijventerrein Wijchen-Oost is het ook mogelijk om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo te beschikken over een razendsnelle internetverbinding. Bedrijven die in dit gedeelte van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Wijchen-Oost is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Bedrijventerrein Wijchen-Oost is hét oudste bedrijventerrein van de gemeente.

Glasvezel in de rest van Wijchen

Naast de bovengenoemde typische bedrijventerreinen zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Wijchen. Bedrijven die gevestigd zijn in Diemewei, De Flier, Centrum en Valendries en Homberg, Heilige Stoel en Kraaijenberg hebben de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te bestellen wanneer hiervoor behoefte bestaat.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 100 Gbit/s.