Glasvezel Wijchen

In Wijchen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel overal binnen de bebouwde kom zijn de omstandigheden gunstig, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Wijchen

Wijchen beschikt over een viertal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Bijsterhuizen

Bedrijventerrein Bijsterhuizen beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van het bedrijventerrein liggen voorzieningen voor glasvezel, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om eenvoudig aangesloten te kunnen worden.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen is strategisch gelegen tussen Nijmegen en Wijchen, direct aan de autosnelwegen A73 en A326. Bijsterhuizen is met een oppervlakte van maar liefst 160 hectare hét grootste bedrijventerrein van de provincie Gelderland. Het terrein onderscheidt zich in kwalitatief opzicht van andere bedrijventerreinen door de unieke samenwerking tussen de gemeente Nijmegen en Wijchen, de ruimtelijke kwaliteit en de grote aandacht voor architectuur en groen.

Wijchen-Oost

Op bedrijventerrein Wijchen-Oost is het ook mogelijk om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo te beschikken over een razendsnelle internetverbinding. Bedrijven die in dit gedeelte van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op het glasvezelnetwerk worden aangesloten. In het resterende deel van het terrein kunnen bedrijven ook worden aangesloten, maar dient er te worden gekeken wat de aansluitkosten zijn op basis van de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt.

Wijchen-Oost is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Bedrijventerrein Wijchen-Oost is hét oudste bedrijventerrein van de gemeente. Het terrein is in het oosten van de gemeente Wijchen gelegen en is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A73.

Overige bedrijvenlocaties in Wijchen

Naast de grote bedrijventerreinen in Wijchen kennen ook andere bedrijvenlocaties uitstekende mogelijkheden voor zakelijke glasvezelverbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Breekwagen en Loonse Waard.

Glasvezel in de rest van Wijchen

Naast de bovengenoemde typische bedrijventerreinen zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Wijchen. Bedrijven die gevestigd zijn in Diemewei, De Flier, Centrum en Valendries en Homberg, Heilige Stoel en Kraaijenberg hebben de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te bestellen wanneer hiervoor behoefte bestaat.

Glasvezeltarieven in Wijchen

Wanneer uw bedrijf wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand van uw bedrijf is ten opzichte van de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt, hoe lager de kosten zullen zijn voor een glasvezelverbinding. De maandelijkse kosten worden bepaald door de huur van de vezel, gewenste internetsnelheid en contractduur. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Wijchen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.