+31 76 - 5331331

Glasvezel De Stek in Wieringerwerf

Op het bedrijventerrein gelegen aan de Stek in Wieringerwerf is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven van glasvezel verbindingen zijn onder andere afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op de Stek

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbindng te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van deze partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visied tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.