+31 76 - 5331331

Glasvezel Robbenplaat in Wieringerwerf

Op het bedrijventerrein Robbenplaat in Wieringerwerf is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig heeft u naast deze standaarddienst een ruime keuze uit verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Robbenplaat

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Robbenplaat zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.